Aalborg

Min første disciplin var 800m. Med i heatet var David Møller fra Aalborg som jeg vidste normalt løber rigtig hurtigt på denne distance, så det var min plan at prøve at hænge på ham. Det går rigtig godt, og selv da han sidst på runden prøver at rykke lidt hænger jeg på. Desværre var det ryk ikke godt for David – en skade i akillessenen bryder op og ved ca. 550m slår han pludselig ud i banen. På det tidspunkt lå jeg netop og vurderede, hvornår jeg skulle forsøge at rykke forbi, så jeg skal lige have rettet tankerne ind da David slår ud. Jeg får dog heldigvis relativt hurtigt presset mig selv op i fart, og presser på hele vejen til mål, hvor jeg på vej ind over stregen ser at uret lige præcis har passeret to minutter. Den officielle tid bliver 2:01,52 så jeg skærer over 6 sekunder af min gamle rekord.

https://blogger-ladydk.blogspot.com

https://mode-toejdk.blogspot.com

https://www.blogger.com/profile/16677346815245671097

Min næste tur i ilden var 1500m, hvor jeg jo for halvanden uge siden forbedrede min PR under misserable vejrforhold på Viby Stadion. I Aalborg var det noget nær perfekte vejrforhold, så ambitionen var en forbedring af PR – gerne ned i nærheden af 4:10! Oprindeligt havde jeg håbet på hjælp til at holde farten fra David Møller, men han blev som skrevet skadet på 800m så jeg måtte selv klare arbejdet. Det gik næsten perfekt, og kun på næstsidste omgang løb jeg marginalt for langsomt. Jeg passerede målstregen i 4:11,38 – så også her blev der skåret lidt over 6 sekunder af den gamle rekord.

Min sidste disciplin på dagen var et gensyn med de 3000m forhindringsløb, som jeg løb for første gang for 3 uger siden i Randers. Min deltagelse her var mest for sjov, men jeg håbede da at erfaringen i sig selv ville give mig en forbedret tid. Da vi startede kunne jeg godt mærke de to tidligere hårde løb, og selvom det generelt gik bedre end sidst jeg prøvede, følte jeg ikke jeg rigtig fik rytme i mit løb. Alligevel kunne jeg efter 10:11,33 løbe i mål som heatvinder og konstatere en PR-forbedring på over 19 sekunder. Jeg vil dog stadig mene at der er plads til forbedring hvis teknikken trænes.

Efter et hårdt konkurrenceprogram er der nu et par ugers konkurrencefri. Jeg håber at få gennemført noget god træning i de uger, så jeg kan løfte niveauet endnu et hak inden sensommerløbene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.