En ekstra indsats kan altid betale sig

Engang var lommepenge nok til at børn og unge mennesker kunne få opfyldt deres basale behov

Engang var lommepenge nok til at børn og unge mennesker kunne få opfyldt deres basale behov, men i dag skal der mange flere penge til for at de øgede behov kan dækkes. Derfor er der også mange der leder efter ekstra job som et supplement til lommepenge og/eller SU. Mange leder efter fritidsjob, men efter den generelle afmatning i mange virksomheder, så er det blevet sværere, at finde job for unge og ufaglærte mennesker.

http://kultur-nord.dk

Heldigvis er sommeren et godt tidspunkt for mange til at få tjent ekstra penge. Fordi der er så mange mennesker der skal på sommerferie, så mangler mange firmaer ekstra hænder til at hjælpe med produktionen og derfor er der mange sommerferiejob til de unge mennesker der er villige til at give den en ekstra skalle. Viser du en virksomhed, at du er en god arbejdskraft, så er det sandsynligt, at vil have lyst til at hyre dig igen til næste år eller måske endda ansætte dig på fuld tid hvis det er noget du er interesseret i.

http://familieteater.dk

Gør en ekstra indsats

Når man er ansat for en kortere periode, men gerne vil have et job, så gælder det om at vise hvad man kan i den korte periode man har til det. Desværre er mange menneskers holdning, at det gælder om at lave mindst muligt og få mest mulig betaling for det. Ofte er det et skråplan og selvom man gør alt for at gemme sine hensigter, så bliver det alligevel opdaget og det gør, at man ikke kommer til at arbejde for den virksomhed igen. Set i bakspejlet giver det fuld mening at firmaer ikke er interesserede i folk som ikke vil yde en indsats.

Omvendt, så vil de fleste virksomheder gøre hvad som helst for at holde på en god og produktiv medarbejder. Selvom du er ansat i et sommerferiejob, så vil en god indsats blive bemærket og gør du det ekstraordinært godt, så vil de fleste virksomheder gøre alt for at holde på dig. Der er masser af historier om virksomheder der har ansat midlertidig arbejdskraft og som efterfølgende har ansat vedkommende uden egentlig at have et job eller en funktion til vedkommende. De så et talent og en kvalitet som de bare ikke ville spilde og derfor måtte de efterfølgende opfinde et nyt job til vedkommende.

Vejen til lønforhøjelse

Selvom du ikke er et ungt menneske der leder efter et midlertidigt job til at skrabe flere penge sammen, så er der stadig mange der leder efter en måde at tjene flere penge og igen kan den ekstra indsats gøre stor gavn. Hvis du gennem en længere periode viser initiativ, kommer lidt tidligere, går lidt senere og laver lidt mere, så vil det blive bemærket. Jo mere du gør og jo længere du gør det, desto større er sandsynligheden for, at virksomheden ikke kun vil lade din løn stige, men også for, at de giver dig en forfremmelse.

Der er naturligvis ingen garantier, men med den ekstra indsats du yder vil du også få en masse værdifuld viden og er din arbejdsgiver ikke villigt til at belønne dig for den ekstra indsats, så vil der helt sikkert være andre virksomheder er gerne vil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.