Jamen jeg prøver jo….

Udbedret frokoststue skaber bedre atmosfære

Sidste lørdag begyndte vi på at udbedre baglokalet til min franske bistro. Kontoret var godt brugte og havde virkelig behov for reolsystem og at blive ordnet. Indtil istandsættelsen har restuarantchefen og jeg ene og alene haft fokus på Dannebrogsvinduer Ovenlys vindue i restauranten hvor de spisende gæster er. Det er natruligvis super vigtigt at der er god atmosfære i bistroen da det er her jeg tjener handel, men restuarantchefen mener også at tjenerne bør have ordentlige arbejdsomgivelser.

På baggrund af det deciderede jeg at anskaffe to tømrere til at istandsætte vores kontorområde. Der skal både males og Fastkarmsvinduer og så skal jeg investere i et par nye. Lige nu har køkkenpersonalet ikke nogen funktionel garderode hvor de er i stand til at skifte til arbejdstøj før og bagefter de starter deres arbejdsdag. Tjenerne og Kokkene har ingensinde været utilfredse men vi synes at det er på tide at personalet får fire praktiske personaleskabe. Restaurantchefen har søgt online for at finde pæne Ovenlys vindue men jeg er stadigvæk meget i tvivl om hvor brede skabene skal være da vi ikke har ret meget plads på kontoret.

Toiletfaciliteterne trænger godt nok på samme vis til at blive renoveret og i den forbindelse påtænker jeg at høre håndværkerne om de kan opsætte en bruser så tjenerne og kokkene er i stand til at tage et bad bagefter de har fri. Det er utrolig glovarmt i området hvor der bliver kokkereret og i tilfældet af at der er mange gæster bliver det hurtigt til nogle langtrukne vagter. Vor regnskabsansvarlige har også behov for tidssvarende arkiv & stålskabe til vor regnskab. Selvom en ret stor del af restaurantens regnskab sker på nettet har vi ikke plads nok i kontorområdet.

Restaurantchefen benytter også lidt af pladsen til opskrifter og de sidste par ugers menuer. De opbevaringsskabe bistroen har lige nu er langt fra acceptable så derfor påtænker jeg at finde frem til en mere rummelig løsning ved at bruge skranker. Håndværkerne anbefalede at vi indkøbte fire specialskabe som kan stå under computerbordet. Det formoder vi er en god ide men vi må hellere tage mål af højden og dybden på kontorbordet før end jeg indkøber udstyr Vor køkkenchef er henrykt for at jeg endelig har startet på at bygge et hyggeligt personalerum. Vi kan godt se at det nuværende personalerum ikke er godt nok. En anden ting er at personalet skal spise deres mad i grupper på grund af at der over hovedet ikke er rummeligt rundt om bordet i perosnalerummet. Derfor vil vi ligeledes investere i et kvadradisk bord hvor alle kan spise frokost på samme tid. Jeg håber at det al sammen vil øge effektiviteten og lave en kollegial atmosfære mellem køkkenpersonalet.

Læder-armbånd samt øvrige smækre smykker er oplagte gaver

Til de næste konfirmationer er smykker altid den populæreste ide til gaver til piger. Eksemplevis armbånd foruden tørklæder. Heldigt er det, at desom oftest er så silketørklder|silketørklæfrlet at bestille gaver til piger, da vi næsten altid bliver begejstrede for smykker. Det er en stor hjælp op til fester som denne. Midt i aprilmåned skal min storesøsters datter konfirmeres, og bare én kalenderuge efter det skal min sidste kusine. Dermed må jeg bestille 2 gaver inden. Jeg tænker, at en af pigerne skal ha’ et smart læderarmbånd, hvor jeg så bestiller øreringe til den anden gave. Til mit held er det muligt at købe masser af smykker online, så jeg har for eksempel stødt på mange fine tasker af læder med vedhæng.

Et af dem synes jeg selv, at Sara, min kusine, skal have som gave. Der findes andre fordele, for de er jo heller ikke særlig dyre, fordi i min familie køber vi som en regel helst billige gaver ved højtider. Sådan bestemte vi, på grund af vi indbefatter massevis af klanmedlemmer. Min niece giver jeg øreringe, og til hende drømmer jeg om at købe nogle virkelig flotte smykker, eftersom vi er særligt tætte på hinanden.

Af den grund vil jeg helst finde mere unikke designer læderarmbånd som hendes gave, så min niece i de kommende år vil mindes, at det lige præcis var mig, som gav dem til hende. Bl.a. har jeg forelsket mig lidt i et par, som har nogle lange vedhæng, som jeg synes, er rigtig cool. En gaveide kunne også være nogle mere pige, små øreringe, som er rigtig feminine og kønne. Selv har jeg lykkeligvis stadigvæk fint med tid så jeg kan se på de helt rette smykker – eller de konfirmationsgaver, jeg ender med. For jeg har egentlig endnu ret meget tid indtil, men typisk er det en stor fordel at rumstere med mange overvejelser inden deadline.

Tøj til børn er et stort hit online

Alt muligt for barn og mor er virkelig en sællert i min lille biks. I snart mange år har jeg grublet over at lancere en netbutik, og i skrivende stund er jeg nu blev webshopindehaver. Den primære målgruppe er en mor og i mindre grad far plus dem, der snart bliver mødre, som jo har oceaner af tid som de kan bruge på at sidde ved computeren og surfe efter Molo over nettet. Som ejer har jeg nu virkelig valgt fordelagtige nettopriser, for vi har utvivlsomt skarp branchekonkurrence. Hvis vi taler Minymo har jeg udvalgt et bredt varesortiment, hvorfor vi tilbyder en bred vifte at gå på indkøb i. Fordi det kan helt ærligt være meget frustrerende at føle sig gravid & uelegant, og ikke at have kjoler eller bukser som man kan klemme sig ned i. På egen krop ved jeg, at flertallet af gravide bliver i halvdeprimeret humør over det problem, hvorfor det er virkelig vigtigt, at gravide stadig kan have fornemmelse af at være smart og også stilfuld, samtidig med at man får større mave.

Som det efterfølgende proces efter den søde ventetid, handler det om at købe til, når ungen er blevet født. Det er meget en lang række af de klassiske gaver inden for babytøj, herunder meget designet til babypiger og babydrenge. Navnesutter udgør også en populær barselsgave. Andre gange køber mange noget, som kan bruges, så snart ungerne et års tid, for eksempel billedbøger. Idet de små er vokset sig mere voksne, muligvis ungefær i perioden inden, de starter i daginstitutionen, er det meget efterspurgt, at mor eller far får savlesmæk med navn. Af og til får de dem faktisk dertil før, og så er det tasken her, de benytter til at opbevare legetøj i. Det er naturligvis meget centralt med tasker til børn, så snart de skal til at begynde i 1. Klasse. For så skal jo på egen hånd bære samtlige af deres ting med, så du finder desuden mange en del større typer, der kan have penalhus foruden danskbøger mm indeni.

Efteråret er kommet – Nyt ydre – Nyt tøj til garderoben

Ny sæson for det kvindelige køn, vil det sige, at mange kvinder har ønsket om at modernisere hele garderoben med vanvittigt meget nyt vidunderligt tøj. Og denne sommer er overhovedet ingen undtagelse, jeg har erhvervet, hamstret løs. Det betyder at jeg har fåethandlet mig nogle virkelig fede looks fra blandt andet Mos Mosh & Odd Molly. Deres brand er ikke så velkendt, og det føler jeg, bare er super. Således kan jeg få købt looks, som alle andre ikke allerede har indkøbt. Begge to er dansk design, og jeg fandt dem på nettet engang da jeg var manglede en ny bluse til min fars jubilæum.

Som oftest godt kanbetyderet problem, da jeg overvejende er til det enkle udtryk, og det eroftest svært at opstøve, når det kommer til nederdele. Men jeg ved, at Rosemunde producerer super lækkert og tidløst tøj. Og jeg føler mig for det meste afslappet, på den lækre måde, når jeg klæder mig i deres tøj. Men selv om jeg hælder mod det overvejende mere afslappede, vil jeg i årprøve at efterligne det mere feminine og boheme agtige ydre . Især fordi jeg sidste uge var ophørssalg, hvor jeg faldt over et bord propfuld af tøj fra hovedsageligt Rosemunde og Plus Fine.

Og damen som solgte tøjet, ejede virkelig et lækkert look. Hun brugte det romantiske med det enkle, og det tror jeg vil væreen fed stil i år. Så mit sommer mål kommer til at være at forsøge at opnå et umiddelbart mere romantisk udseende. Måske med at integrere nogle feminine kjoler, med noget af mit mere rå tøj, for eksempel en læder jakke. Det ville helt sikker blive en cool stil til de muligvis mange havefester, jeg skal til.

Fede fodboldrejser i Spanien

På universitetet er vi omkring 10 kammerater, som skal tage en beslutning i forhold til, hvilket vi skal foretage os under den tilbagevendende herreferie. Oftest er vi udenlands hvert år fodboldrejse eller Formel 1 rejse, og vi har været til en bred vifte af varienrende ture som NHL rejser. Gruppen  planlægger kraftigt fodboldrejser til England eller Spanien. Det er i sagens natur fodboldrejser chelsea den perfekte ting at gøre, idet vi er vilde med fodbold I Europa. Inden for landets grænser er det normalt for os at tage ud og se fodbold lørdag eller søndag, for vi er sammen fodboldrejser england store fans af vores elskede FCK fodboldhold, og naturligvis ser vi tit de fleste hjemme- og nogle gange udekampe.

Problemet drejer sig om, at flokken ikke er helt enige omkring vi foretrækker en fodboldrejse i England eller det hellere skal være en fodboldrejse til  Spanien i varmere himmelstrøg. Vi har svært ved at opnå konsensus, da visse af os holder med Real Madrid, visse af os  af Barca mens der også er omkring 3-4 store Arsenal støtter foruden en gruppe for Manchester City. Dermed står vi med groft sagt en flok, der ønsker at komme til England, mens den anden del foretrækker Spanien. Vennerne, som er fans af et engelsk hold, mener det vil være mega øv at køre til Spanien på fodboldrejse på en hel forlænget weekend. Modsat står vennerne, som er spanske fodboldsfans, som mener, at fodboldturene med destination England ikke er det, vi skal vælge.

Jeg tror måske, at det i øjeblikket tilder mod at pege på én imellem det store udvalg af fodboldrejser mod Spanien, vi vælger. Idet faktisk nogle stykker af de venner, som sådan set stemte for fodboldrejser til England, faktisk derudover er en smule fans af Barcelona, så derfor kan de højst sandsynligt tilskyndes til Spanien. Derudover er temperaturerne unægtelig mere tiltalende syd på, i Spanien, plus samtidig er det nok en kend mere orientalsk. Når nu vi vil på turen her til sensommeren, vil det i den grad være meget fedt ydermere at slikke den ekstra solskin.

Sikke mange træningslejre i hele europa

Fra jeg gik på uni er vi nogle gutter, der skal finde ud af, hvilket vi vil foretage os under vores kommende herreferie. Normalt plejer vi at være på tur hvert efterår træningslejre, hvorfor vi sammen har været til en lang række varienrende ture i stil med træningslejr Svømning. Vi  tilstræber kraftigt fodboldrejser til Spanien eller England. For det er sådan set fodboldrejser chelsea en optimal aktivitet at gøre, fordi hele flokken elsker fodbold. Herhjemme er det også kutyme at se fodbold alle søndage eller evt. lørdag, og vi er alle sammen fodboldrejser spanien fodboldfans af byens klubhold, således ser vi sammen helst de fleste deres hjemmekampe.

Sagen er, at vi ikke er så samstemmige om vi skal på en fodboldrejse til England eller snarere en fodboldrejse i  Spanien i varmere himmelstrøg. Vi kan ikke opnå konsensus, for visse af os er tilhængere af Real, visse af os  af Michael Laudrups gamle klub på New Camp mens der iblandt vennerne også er 3 inkarnerede Manchester støtter foruden en gruppe for Liverpool. Derfor har vi skarpt opdelt en del, der foretrækker England, og på den anden side; den øvrige andel helst vil til spansk fodbold. De gutter, som holder med et hold i England, tænker det er mega øv at rejse til Spanien på fodboldrejse på en hel forlænget weekend. På den anden banehalvdel er vennerne, som er spanske fodboldsfans, og de føler, at fodboldrejserne mod England ikke er fedt!

Nu synes jeg egentlig, at det pt hæller til at det må blive en blandt de mange fodboldrejser til Spanien, vi skal på. Da faktisk 2-3 af gutterne, som egentlig heppede på fodboldrejser til kampe i England, helt ærligt tilmed er en anelse Barcelona-fans, og af den grund kan de nok overbevises. Derudover er vejret unægtelig skønnere i det spanske, samt så er det sikkert en kend mere orientalsk. Eftersom vi må af sted her i september-oktober, vil det unægtelig være vildt fedt hertil at slappe af med den ekstra stemning af sommer-ish.

Vandpibe har fået min bevågenhed og finder evt. piben

En autentisk vandpibe får mine tanker hen til 2001 dengang, jeg var i kibbutz. Stort set alle voluntørerne fandt os en vandpibe inde i nogle af de spændende basarer, og her fandtes et kæmpe vareudvalg. Selvsagt skulle man presse prisen ned, men således var der intet i vejen for at få sig en god handel. En overvejende del af os købte Habibi vandpibe med hjem. I den kibbutz, jeg var i, blev der nydt almindelig tobak m/ flere forskellige typer flavour som eksempelvis solbær eller kanel. Det lugter temmelig godt, og det på trods af jeg sådan set er en særdeles udpræget ikkeryger. Når der kom nye, skete det ofte, at de blev temmelig forbløffede over, hvilken mængde det egentlig var i vandpiberne. Men altså, det var nu til enhver tid kun almindelig tobak, der som det eneste indehold krydderiessens. Her til lands kom vandpiber til at være en del mere udbredte & cool for ca. 10 år siden, dengang da der startede med at findes små steder nogle steder, hvor alle havde mulighed for at nyde røgen fra en vandpibe i offentligt rum. Og det var oftest gode cafeagtige steder med mange puder samt grøn te med mynte, og dette passede til helheden. I årene herefter er det sikkert blevet lidt mere kompliceret med loven på rygeområdet, men der er nu endnu café-steder med vandpiber i samme stil som Mellemøsten. Bevæggrunden for at jeg pt egentlig skriver om vandpiber går på, at jeg egentlig er blevet overmandet af lyst til at bestille en vandpibe snart. Dog, det er ikke fordi, at jeg ønsker at ryge regelmæssigt, men det er min opfattelse, at den kunne være pyntende at have stående, da den henleder mine tanker på Israel og Jordan samt Nordafrika. For det er en region, som jeg har gjort mig trofast i. Dertil vil min familie holde en vild havefest til august, hvor adskillilge af de andre højst sandsynligt synes, at det er lidt unikt at være lige ude i min udestue og således ryge pibe.

Vi har atter haft tyveri

For to uger siden da min kone og børn vendte hjem fra et par dage i vores landhus i vores broderland Sverige havde vi haft indbrudsrøveri i vores enjendom. Tyvene havde været alle vore ting og snuppet familiens smykker, anlæg og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det er hændt men hver evig eneste gang er det uhyggeligt. Forrige gang det fandt sted havde røverne ikke indvendt huset men blot snuppet vores designer lamper og vores ene kogle i spisestuen. Men dette indbrudsrøveri var virkelig mindre planlagt og det tog en hel dag at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Tyvene havde simpelthen kastet alle reoler ud på gulvet, ak ja selv kontoret havde indbrudstyvene gennemsøgt. Da vi investerede i vores hus for to år siden var der allerede opsat Villalarm og Inbrottslarm som vi naturligvis lod blive. Dog lader det ikke til at det virker særlig godt. Derfor har jeg bestemt mig for at købe et par spritnye tyverialarm. Min storebror har anbefalet an alarmløsning men jeg tænker nu trods alt at adspørge vor omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vores forsikringsselskab har anbefalet at vi får bolte på alle vores vinduer og døre således at det fremkommer mere besværligt for røverne at sikre sig en udgang.

Min kone er ej glad for ideen om at familien faktisk skal være låst inde sammen med røverne i tilfældet af de begår røveri imen vi og børnene sover. Familien har brug for en alarm som er koblet til vores Iphones. Således kan vi se hvis der er ubudne fremmede når vi og børnene er på ferie eller i konoli. Det er ligeledes godt at man kan få at se hvis alarmen er gået i gang således at man kan få fat på naboerne, således de kan få fat på panserne. Det er også meget vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vor rollinger uden besvær kan slå fra og til. Rollingerne kommer trods alt hjem fra SFO nogle timer før min kone og jeg kører hjem fra kontoret. Alarmen grundet dette være ligetil at tænde og slukke men dertil skal alarmen også være langt bedre end vor tidligere. Det vigtigste er at min kone og jeg snarrest muligt finder en bedre løsning så vi slipper for den væmmelige følelse når familien kommer tilbage til et smadret vindue og et røvet rækkehus.

Vi har atter igen haft tyve

For en uge siden da min familie og jeg kom hjem efter en dejlig weekend i sommerhus i Sverige opdagede vi at der havde været indbrudsrøveri i vor hus. Tyveknægtene havde været alt og snuppet vor penge, TV og computere. Det er ikke første gang at det er sket men hver evig eneste gang er det lige væmmeligt. Sidste gang det fandt sted havde de ikke gennemsøgt huset men blot rapset vor lamper og vor ene Bestlite lampe i entreen. Det her bræk fremstod virkelig mindre planlagt og det varede to dage at få opgjort hvad der var blevet stjålet. Tyveknægtene havde simpelthen vendt samtlige skabe ud på gulvtæppet, ja selv børneværelset havde røverne været. Den gang da vi erhvervede vores parcelhus for et par år siden var der allerede af de tidligere ejere indplaceret Hemlarm samt Inbrottslarm som vores håndværkere naturligvis lod blive.

Men det lader ikke til at det reagerer særlig godt længere. Af samme grund har jeg bestemt mig for at erhverve nogle spritnye tyverialarm. Min storebror har foreslået mere sikkerhed men jeg vil nu trods alt at adspørge vor omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vores forsikringsselskab har foreslået at vi laver lukketøj på alle døreog vinduer således at det bliver sværere for tyvene at finde en vej ud. Min hustru og jeg er overhovedet ikke vild med ideen om at vi faktisk skal være låst inde i selskab med tyveknægtene hvis de foretager tyveri imen vi og børnene snorksover. Min hustru og jeg har behov for en alarm der er tilkoblet vores telefoner. På denne måde kan vi nemt se hvis vi har uindbudte fremmede hvis vi og børnene er på ferie eller i konoli.

Desuden er det smart at man kan få at se om alarmen er gået så man kan få fat på genboerne, således de kan få fat på politiet. Det er desuden ret vigtigt at vi investerer i en tyverialarm som vores børn uden nogen som helst problemer kan slå fra og til. Børnene kommer trods alt hjem fra fritidsordning nogle timer før min kone og jeg kommer hjem fra arbejde. Alarmen skal derfor være ligetil at slå fra og til men dertil skal den også være bedre end vores forgående. Det der er vigtigst er at vi så hurtig så muligt fremfinder en god løsningsmodel således at vi slipper for den ubehagelige følelse når vi vender hjem til en smadret dør og et tyveriramt villahus.

Golfrejser Tyrkiet står som kommende ferietype

Golfspillet er faktisk alle i min families yndlingssport, så i og med vi i denne tid sidder og er ved at købe vores kommende famlietur, står Golfrejser lissabon som det oplagte valg for alle fire i familien. Kontra golfspilningen i den lokale klub er den afgørende forskel, at man kan drage derhen, hvorhenne alle har garante for, at vejrudsigten altid byder på sol. Man ser nemlig masser af golfrejser til det sydeuropæiske, og særligt påtænker vi mange af de super nice golfrejser, Golfrejser tilbud . I de himmelstrøg er der solskin en overvejende del af tiden, samt at det er tilmed relativt betaleligt at spise frokost og aftensmad.

Hvor vil det være dejligt at kunne gå ude på greenen og og blive lækre brune, foruden det med mulighed for at styrke vores handicap, idet der er en gruppe rigtig veluddannede instruktører i golf på sådan nogle golfrejser, uanset om destinationen er til Portugal/ Spanien. Dertil kan der med sikkerhed være mange andre gæster, eller bør jeg kalde dem for golfspillere, hvoraf de fleste har super lave golfhandicaps, og af denne grund i særdeleshed kan konkurrere, når kuglen skal i hul. Her i den lille golfklub er min husbond iblandt top-golfspillerne, så det vil virkelig blive en helt anden oplevelse for hans golfudvikling, såfremt han var på golfrejse i Portugal f.eks.. Her vil han opleve benhård konkurrence, hvilket med garanti vil sænke hans golfhandicap.

Velplanlagte golfrejser ned til Portugal eller Spanien rummer ydermere tid til at nyde en drink ved badebasinet periodisk, nyde skøn mad og smage gode flasker af skøn, lokal rødvin. Altså golfrejser giver herudover mange øvrige oplevelser, og har man også andre interesser, er det ikke tvungent at spille golf 24-7. Jeg selv skal sandsynligvis finde nogle andre ting sammen med vores yngste helt sikkert, det er nemlig en pige på 13 år vi taler om, og Marie drømmer om lidt shopping ud over golf.  Vi skal derfor blot bestemme os for den endelige ferieby og så bestille forårets golfrejse til Sydeuropa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.