Jamen så Læs dog

Ødegården i det svenske offer for tyveri endnu en gang

Sommerhuset i broderlandet ramt af tyveri igen. For en uge siden da mig og min familie vendte hjem fra et par dejlige dage i vores sommerhus havde vi desværre haft indbrud i vores parcelhus. Røverne havde gennemsøgt alt og fjernet familiens kunstværker, surround sound system og IT udstyr. Det er dog ikke første gang at det er forekommet men hver enkelt gang er det uhyggeligt. Forrige gang det hændte havde de ikke indvendt huset men kun fjernet vores designer lamper og vores ene kogle i kontoret. Dette indbrud fremstod virkelig mindre forberedt og det tog os fire dage at få opgjort hvad der var blevet fjernet. Indbrudstyvene havde bare kastet samtlige skabe ud på parketgulvene, ja selv vores børns værelser havde de gennemsøgt.

Den gang vi købte vores hus for et år siden var der allerede af de tidligere ejere lavet larm og villa larm hvilket vores håndværkere indlysende nok lod hænge. Men det lader ikke til at det virker super godt længere. Derfor har vi bestemt os for at finde nogle spritnye tyverialarm. Min ven har foreslået en anden men min hustru og jeg påtænker nu alligevel at adspørge vores naboer hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vor ene nabo har tilrådet at vi får sat låsetøj på alle vores døreog vinduer så det fremkommer mere besværligt for tyvene at finde en exit. Min kone og jeg er dog ikke glad for tanken om at vi i princippet skal være låst inde sammen med tyvene i tilfældet af de foretager indbrud mens vi og børnene sover.

Vi har virkelige brug for en alarm som er tilknyttet vores mobiltelefoner. Således er vi i stand til at unden problemer at se hvis der er uindbudte gæster mens vi og børnene er på ferie eller i vores sommerhus. Det er samtidig smart at man kan se hvis alarmen er gået sådanne at man kan ringe til de omkringsboende, sådanne at de kan få kontakt til ordensmagten. Det er også utrolig vigtigt at vi finder en tyverialarm som vores tre børn uden besvær kan slå til og fra. Rollingerne kommer trods alt hjem fra skole og fritidsordning en halv time inden min kone og jeg kører hjem fra kontoret. Alarmen skal være ligetil at slå til og fra men dertil skal den ligeledes være endnu bedre end vores forgående. Det der er vigtigst er at vi hurtigst muligt fremfinder en holdbar løsning sådanne at vi bliver fri for den væmmelige følelse når vi kommer hjem til smadrede ruder og et gennemsøgt parcelhus.

Familien har endnu en gang været udsat for bræk

Sidste søndag da min kone og børn vendte hjem efter en dejlig weekend i sommerhus havde vi haft indbrudsrøveri i vor parcelhus. Indbrudstyvene havde været alle vores ting og taget familiens kunstværker, anlæg og Ipads og tre Mac computere. Det er dog ikke første gang at det er forekommet men hver gang er det væmmeligt. Forrige gang det forekom havde de ikke gennemrodet huset men blot taget vores PH lamper og vores ene kogle i spisestuen. Dette indbrudsrøveri fremstod virkelig mindre forberedt og det tog en hel dag at få opgjort hvad der var blevet stjålet. De havde simpelthen tømt samtlige skuffer ud på parketgulvene, ja endda entreen havde de været.

Da vi erhvervede vores hus for to år siden var der allerede i forvejen ophængt alarmer lige som privatalarm som vi heldigvis lod være. Men det lader ikke til at det virker upåklageligt længere. På grund af det har jeg bestemt mig for at investere et par spritnye tyverialarm. Min kollega har rekommanderet en variant men min hustru og jeg påtænker nu alligevel at høre vores naboer hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vores forsikring har foreslået at vi får installeret bolte på alle vinduer og døre således at det bliver sværere for tyveknægtene at finde en exit. Vi er dog overhovedet slet ikke begejstret for tanken om at vi og børnene faktisk skal være låst inde i selskab med tyveknægtene hvis de laver tyveri når vi snorksover.

Min hustru og jeg har brug for en alarm som er koblet til vores telefoner. På den måde er vi i stand til at nemt se om vi har selvbudne besøgende når vi er på weekend eller i sommerhus. Desuden er det praktisk at man kan se om alarmen er startet sådanne at man kan få fat i naboerne, således de kan få fat på politiet. Det er desuden af høj vigtighed at vi køber en tyverialarm som vores tre børn uden nogen som helst problemer kan anvende. Børnene kommer jo hjem fra skole og fritidsordning en halv time inden vi kører hjem fra kontoret. Alarmen skal være let at anvende men dertil skal den desuden også være meget bedre end vores tidligere. Det mest vigtigste er at vi snarrest muligt finder en holdbar løsningsmodel sådan at vi bliver fri for den uhyggelige følelse når man kommer tilbage til et smadret vindue og et gennemrodet parcelhus.

Spændende håndboldstævner mod hele verden

Jeg er en del af en venneflok, der skal finde ud af, hvadfor noget vi skal have som tema under den årlige herretur. Vi er som regel rejst af sted hvert efterår Træningslejre, og gruppen har forsøgt os med mange spændende aktiviteter a la fodboldstævner. Drengene planlægger mest fodboldrejser til England eller Spanien. Det er jo sådan set fodboldrejser manchester united den oplagte tur at foretage os, idet alle går op i fodbold. Her i landet er det normalt for os at tage ud og se fodbold om søndagen, for vi er alle sammen fodboldrejser england fodboldfans af byens klubhold, og derfor følger vi jævnligt de fleste hjemme- & udekampene.

Problemet er så, at vi ikke er overensstemmende om vi foretrækker en fodboldrejse i England eller en fodboldrejse syd på til Spanien i Sydeuropa. Vi kan ikke opnå konsensus, eftersom visse af os holder med Real Madrid, visse af os af Barcelona-holdet mens der også er tre inkarnerede Arsenal fans samt nogle for Manchester City. Således står vi med skarpt opdelt en del, der ønsker at komme til England, og på den anden side; en anden del ønsker at komme til fodbold i Spanien. Den gruppe, der holder med et hold i England, synes det vil være kedeligt at tage til Spanien på fodboldrejse i 5 dage. På modsatte flanke er de spanske fans, og de synes, at fodboldrejser med destination England ikke skal være vores tur.

Nu tror jeg imidlertid, at det i øjeblikket går mod at blive et valg inden for den lange række af fodboldrejser til Spanien, vi vælger. For faktisk et par af gutterne, som sådan set stemte for fodboldrejser til England, egentlig tilmed er lidt Barcelona-tilhængere, og af den grund kan de nok tilskyndes til Spanien. Derudover er efterårsvejret bestemt bedre i Spanien, samt så er det nok en anelse mere orientalsk. Taget i betragtning at vi vil af sted nu her i sensommeren, kunne det blive über dejligt derudover at slikke noget sol.

Påtænker it outsourcing af den næste mobilapp

Jeg har så meget at lave, da vores fokus er udvikling af app , og det er så yndet i tiden. Således er jeg på udkig efter forskellige ydelser, der vil aflaste teamet. Selv læste jeg nu til aften om App udvikling samt App udvikler android, og dette vil aflaste arbejsbunkerne. Vi har vores egen hjemmeside i Drupal, så hvad dette angår er vi til alt held allerede godt hjulpet, idet Drupal er et meget stærkt redskab, foruden at dette dertil er en særdeles betalelig udvej, da det er et open source CMS. Systemet er ligeledes hele tiden komplet opgraderet, fordi man kan få akkurat de moduler, der matcher mit firmas behov.

Well well mod outsourcing, som det faktisk handler om. Når det gælder de varierende løsninger, som vi skal komme op med, er der typisk et behov for en stor del kodning i html. Og netop her ville pålidelig outsourcing til Asien være ideelt. De er vældig talentfulde i Asien og satser her især på IT-området, og mit arbejde kan egentlig få en privat udvikler på fuld tid foruden projektledelse af en dansker. Og det har stor betydning, på grund af eftersom vi kører projekter m. konstant udvikling af nye produkter, vil outsourcing til Kina være det bedste, imens arbejdsmængden er betydeligst.

Selv vil jeg ikke have nogen anker over, at vi har styrtende travlt på grund af vores app udvikling. År som både 2012, ’13 er ganske enkelt gunstig for os, og mange differentierede brancheområder er vilde efter at få udvikling af en app til mobilen. Dette typisk er alt lige fra forskellige services, webshops, news samt eksempelvis diverse spil. Fordi det er meget i tidens ånd, idet folk bruger mobilen & tablet alt det, vi gør, derfor skal det virkelig være simpelt at få tilgang til de respektive forretninger foruden services af forskellig slags.

Ændring i firma frokost er aktuelt på mit arbejdet

Nærmeste leder og jeg nu formet en faggruppe på jobbet, hvilken der vil være primus motor for at arrangere vores nye frokost ordning– Der eksisterer virkelig mange frokost ordninger i København at selektere iblandt, så det kan faktisk vise sig at være besværligt. En ting er bestemt, vi er imidlertid alle som én temmelig misfornøjede med den firma frokost, vi benytter aktuelt! Der er nu engang heller ikke nogen på jobbet, som magter at være nødt til at huske på at forberede mad hjemmefra. For er det tilfældet, må vi både tænke på at købe ind til madpakken, og finde tiden til at smøre dem om aftenen eller lige efter man er stået op. En del af kollegerne må allerede forberede til deres unger. Vi er altså enige om, at vi må få en ny af de mange frokostordninger i København, men lykkeligvis findes der en masse cateringfirmaer, som tilbyder mad ud af huset i det københavnske. Det farlige er dog, at en del frokostordninger byder på meget god varm mad til start, men idet en bindende aftale er skrevet under, daler kvaliteten i maden. En veninde til min kæreste fortalte mig dog for nylig, at man på hendes job har fået en aftale med god, sund øko servering, for eksempel indeholdende frisk, grovkernet havrebrød, kreative salatblandinger og derudover hyppigt dansk kød. Og det tænker jeg bare virker virkelig lækkert, og det vil jeg således præsentere i vores firma frokost udvalg i morgen, for der skal vi mødes. Det cateringfirma tilbyder herudover julefrokost ud af huset, underforstået, at vi får langt nemmere ved at iscenesætte den næste julefrokost, idet julemåneden indfinder sig. Så det er overvejende sandsynligt, at et som dette frokostfirma vil komme til at være ansvarlig for mit arbejdes nye firmafrokost.

Tænker på at outsource det nye mobilapp

Mit firma har yderst pres på, fordi vi arbejder med app udvikling , hvilket er rigtig i vælten i disse tider. Af denne grund søger jeg nogle services, som vil støtte mine kollegaer og jeg. Jeg læste i mandag om app, som vil kunne aflaste arbejdspresset. Vi har vores firmas homepage med Drupal som platform, og af denne grund er vi til alt held helgarderet, fordi Drupal er så stærkt et platform/ værktøj, og det ydermere er en særdeles økonomisk løsning, idet Drupal-produktet er et såkaldt open source system. Og det er samtidig hele tiden helt igennem opgraderet, for vi kan bruge lige det eller de moduler, som matcher indivuduelle behov.

Så vender jeg i retning af outsourcing. I relation til de varierende projektløsninger, som jeg bør finde frem til, er der jævnligt behov for meget html-kodning. Netop her ville pålidelig outsourcing til Indien eller Kina være en oplagt mulighed. Arbejderne er ekstremt skrappe i Asien og satser stort på IT, og mit firma kan egentlig booke en personlig udvikler på fuld tid foruden projektledelse her i landet. Hvilket betyder meget, på grund af eftersom jeg kører projekter med konstant nyudvikling, vil outsourcing til et land som Kina være lige til højrebenet, mens arbejdspresset er betydeligst.
Selv vil jeg overhovedet ikke brokke mig over, at jeg har mere end småtravlt grundet vores app udvikling i øjeblikket. Tiden er i den grad med os, hvor en lang række forskellige brancher er klar til at få lavet en app til mobilen. Da det kan være til mange lige fra de mange services, netbutikker, nyheder eller også f.eks. bookning til store arrangementer. Det er særdeles funktionelt, idet folk bruger mobiltelefon plus iPad/Nexus i så bredt omfang, så det skal virkelig være nemt at få genveje til de varierende firmaer plus services.

Min familie og jeg har igen haft tyveri

For to uger siden da min familie og jeg kom hjem fra et par dejlige dage i vores landhus opdagede vi at der havde været tyveri i vores villa. Tyvene havde gennemrodet alle vore ting og fjernet vores smykker, TV og computere. Det er dog ikke første gang at det har fundet sted men hver evig eneste gang er det lige frygtindgydende. Sidste gang det skete havde tyveknægtene ikke gennemsøgt huset men kun snuppet vor lamper og vor ene Bestlite lampe i tv stuen. Det her indbrudsrøveri var virkelig mindre professionelt og det tog tre dage at ordne. Tyvene havde bare tømt samtlige reoler ud på gulvene, ak ja selv vores børns værelser havde indbrudstyvene været.

Den gang vi investerede i vores parcelhus for et år siden var der allerede af de tidligere ejere indplaceret alarmer samt trådløs alarm som vi selvfølgelig lod hænge. Men det lader ikke til at det fungerer særlig godt. Desårsag har jeg bestemt mig for at erhverve nogle spritnye tyverialarm. Min ven har rekommanderet en anden men min kone og jeg tænker nu alligevel at spørge vores omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de anvender. Vor ene nabo har foreslået at vi får sat låse på alle vinduer og døre så det fremkommer sværere for indbrudstyvene at lave en udgang. Min hustru er ej vild med ideen om at vi og børnene faktisk skal være låst inde sammen med tyveknægtene i tilfældet af at de laver tyveri imen familien snorksover.

Familien har behov for en alarm som er tilknyttet vor Iphones. Derved er vi i stand til at unden problemer at se om vi har selvbudne besøgende mens familien er på weekend eller i vores fritidhus. Det er ligeledes godt at man kan få at se hvis alarmen er startet så man kan få fat i de omkringsboende, således de kan ringe til ordensmagten. Det er også vigtigt at vi investerer i en tyverialarm som vores to børn uden nogen som helst problemer kan slå til og fra. De kommer selvsagt hjem fra skole en time før min hustru og jeg kommer hjem fra arbejde. Alarmen bør være ligetil at navigere men dertil skal alarmen ligeledes være bedre end vor forgående. Det der er vigtigst er at min kone og jeg så hurtig så muligt laver en god løsning således at vi slipper for den frygtelige følelse når vi vender hjem til en smadret dør og et berøvet villahus.

Tak for denne gang Storby – davs Provins

Langt om længe så skete det, manden og jeg har købt en patriciervilla. Nu skal vi til at være fornuftige mennesker i vores rækkehus. Men huskøbet har sørme været hårdt, til at starte med tanken vedr robot græsslåmaskine + gori træbeskyttelsesamt webergrill samt beslutningen vedr hvorhenne vi skulle slå os ned. Min elskede er fra Gentofte, mens jeg er fra Faxe. Så de fleste vil mene, de to byer er modsætninger. Så det med at finde ud af, hvor henne vi ville starte vores voksne liv, var lidt vanskeligt. Men min fyr blev vinderen og om 2 måneder, vil vi sige vi ses til storbyen og hejsa Nordsjælland – nærmere betegnet Nivå. Stedet er jo ikke Gentofte, men stedet er stadig Nordsjælland, og det nærmeste Gentofte, fyren og jeg havde mulighed for, med vores økonomi. Trods min kæreste og jeg uden tvivl er fuldstændig spændte, og på ingen måde har lyst til at vente med at begynde vores kommende livsform som husejere, er vi også ret ængstelige. Huset er nemlig ikke en helt almindelig patriciervilla, men et “fiks mig op” projekt. Og i bestræbelsen på, at sige sanheden, vil jeg røbe at, hverken min bedre halvdel eller jeg er de fødte handymænd.

Så vi er startet på at henvende os til mange tømrerfirmaer og murerfirmaer, så at fyren og jeg kan få nogle tilbud på, hvor meget vores drømmehus nok kommer til at koste os. Min kærestes fætter arbejder som tømrer , så mon ikke, han vil blive spurgt om at give et estimat, indeholdene en lækker vennepris. Beklageligvis er der endnu zero mure i familien. Derfor håber kæresten og jeg bare, at vi evner at få diskuteret os frem til enltil en fordelagtig pris. På trods af, at jeg drømmer om at flytte, fremkommer det godt nok det virker ret angsprovokerende, grundet min bedre halvdel og jeg er de første i omganskredsen, som flytter ud af KBH. Derved krydser vi fingre for, at vores omgangskreds gider komme og tilbringe tid hos Kæresten og mig. Mon ikke vi rimeligvis vil forsøge at ”betale” omgangskredsen med god aftensmad og øl, men det tilbyder min fyr og jeg sandelig også med glæde. Så selvom jeg kommer til at savne KBH, så bliver det lækkert med afslapning i baghaven og tonsvis af plads.

Goddag efterår – Nyt ydre – Udskiftninger i klædeskabet

Goddag vinter for det kvindelige køn, er det synonym med, at det kvindelige køn føler behovet for at ændre hele garderoben med en masse nyt skønt tøj. Og i år er slet ikke anderledes, jeg har shoppet løs. Det har at sige at jeg drømmer om at fåhandlet mig nogle super cool Cardigan cashmere. Deres brand er endnu ikke så kendt, og det tænker jeg, bare er fedt. Så kan jeg få handlet tøjstykker, som alle folk ikke allerede har handlet. Begge to har danske designere bag sig, og jeg stødte på dem på computeren da da jeg var søgte en flot top til min søsters fest. Som godt kan være et problem, da jeg overvejende er til det afslappede tøj, og det ertil tider vanskeligt at finde, når det drejer sig om nederdele. Men jeg mener, at flertallet kreerer virkelig moderne og tidløst tøj. Og jeg føler mig gerne afslappet, på den trendy måde, når jeg har deres tøj på.

Men selv om jeg foretrækker det noget mere maskuline, vil jeg denne ganggå efter at efterligne det mere romantiske og boheme agtige udseende. Hovedsagelig fordi jeg den anden dag var ophørssalg, hvor jeg så et bord fuld af tøj fra flere mærker, men især Rosemunde og Plus Fine. Og damen som solgte ud af det fine tøj, ejede virkelig et lækkert look. Hun miksede det romantiske med det rå, og det tror jeg vil væreet cool image denne sæson. Så mit mål denne sommer vil være at arbejde henmod at udvikle et langt mere romantisk look. Måske med at mixe nogle feminine nederdele, med noget af mit mere rå tøj, for eksempel et råt bælte. Det ville klart blive et moderne look til de muligvis mange cocktailpartyes, jeg satser på at skulle til.

Golf rejser til Spanien står som kommende rejse

Golf er hele min lille families hobby, og i det vi i denne tid kigger på at planlægge vores snarlige ferie, virker Golfrejser Spanien som et oplagt ferievalg. Frem for golfspilningen i Danmark er forcen, at familien kan fragtes dertil, hvor vi kan være sikre på, at vejret er godt. Der går nemlig tonsvis af golfrejser til Sydeuropa, og som første prioritet overvejer vi adskillige af de billige golfrejser – Golfrejser Egypten eller eventuelt Golfrejser Tyrkiet. På de breddegrader er vejret godt det meste af året, og det er derudover relativt økonomisk overkommeligt at gå ud og spise. Det synes skønt at kunne trave på golfbanen og og blive lækre brune, samt at vi få mulighed for at forbedre vores respektive handicap, eftersom man har nogle rigtig gode golf-instruktører på disse golfrejser, hvad enten det er til Spanien ell. Portugal. Samtidig kan der med sikkerhed ydermere være mange andre golfturister, eller skal jeg sige golfentusiaster, som har meget lave golfhandicaps, og dermed i den grad kan konkurrere, såsnart der skal pottes.

Hos os i den lille golfkreds er min mand en af den bedst rangerende halvdel, så det vil være meget mere udfordrende for min mands golfspil, idet han var på en golfrejse til Spanien f.eks.. Her vil han se kamp til stregen, hvilket unægtelig vil komme til at forstærke hans eget spil. Gode golfrejse i Spanien eller Portugal giver desuden perioder til at læse ved poolen i lange pauser, spise god sydlandsk mad og nyde gode flasker fra lokal og lækker vin. Altså golfrejser skaber ydermere andre rejseoplevelser, og er man ikke golfnørd, behøver man ikke spille golf alle dage. Jeg selv skal sandsynligvis ud at lave lidt andet sammen med vores yngste i hvert fald, for det er en datter på 14 vi har, og Sara drømmer om shopping ligesom sin mor. Vi er derfor nu bare ved at bestemme os for den foretrukne ferieby og herefter få bestilt vores første golfrejse til varmere himmelstrøg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.