MOTION: Guide til Motionssider på Nettet

Vil du gerne i form? Er der noget, der skal strammes op?

Vil du gerne i form? Er der noget, der skal strammes op? Har du tit tænkt på, hvor meget du mon forbrænder på en løbetur? Alt dette kan du finde ud af på nogle af Danmarks utallige motionssider.

I FORM

En meget kendt motionsside er www.iform.dk. På denne motionsside er det muligt for dig at søge information om mange forskellige sportsgrene, hvis det er det, du er interesseret i. Der er utrolig mange funktioner på iform.dk. Det er bl.a. muligt at få lavet et træningsprogram, der passer helt perfekt til netop dig. Dette er en fordel, da andre træningsprogrammer ikke med sikkerhed passer til dit temperament, form og interesse. Desuden er der en masse tests på hjemmesiden. Det kan være tests på din viden om f.eks. sex, men også tests, der viser, hvor længe du er om at forbrænde en mars-bar ved en bestemt aktivitet. Denne test kan findes på dette link: http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=100&a=4264&submit.x=9&submit.y=3. De fleste tests er nu bare for sjov, men nogle af dem kan man lære noget af, man skal bare huske at tage dem med forbehold.

På motionssiden findes også en del artikler om sund kost. En masse tips til, hvordan man kan leve sundere, er altid gode at have. Hvis du vil vide noget om mad, kan dette link besøges:http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=473&a=4040.

På denne motionsside handler det ikke udelukkende om motion, men også om, hvordan du har det mentalt. Der er en del information om stress; både tests (som endnu engang bør tages med forbehold), hjælp til stressede og fakta om stress.

Hvis du rigtig godt kan lide denne motionsside, kan det faktisk lade sig gøre at blive abonnent, så du får tilsendt I FORMs blad. Hermed kan du hele tiden holde dig opdateret om bl.a. sund mad, motion, sex, psykologi og medicin.

Stjerner

I FORMs motionsside er en side, der spænder vidt. Den har en masse gode artikler, og det er nemt at finde rundt på siden, som også har et behageligt design.

Motion-online

En anden god motionsside er www.motion-online.dk. Her kan du bl.a. finde en masse forskellige styrketræningsøvelser. På denne motionsside er det også muligt, at få noget information om sund kost. Desuden er der også på denne motionsside forskellige tests. Disse tests handler dog (i modsætning til I FORMs) mest om kondition og motion. Her er det også muligt at give kommentarer til de forskellige tests på siden. Så man kan debattere i et forum sammen med andre, der også er interesseret i sport, eller ønsker, at blive det. Nogle gange kan det faktisk være det bedste at snakke med mennesker, der er i samme situation som én selv. Her er et eksempel på et forum, hvor der er én, der har stillet et spørgsmål, som de andre deltagere forsøger at svare.

På denne motionsside er det også muligt at få tips til, hvordan man skal tabe sig, og hvad du skal gøre for at undgå at tage på.

Derudover er det også på denne motionsside muligt at få lavet et træningsprogram.

Stjerner

Motion-online er en let overskuelig hjemmeside. Billederne til forskellige øvelser er gode, og man er ikke i tvivl om, hvordan øvelserne skal udføres. Det, der mangler, er bare mere information omkring forskellige sportsgrene. Designet er lidt firkantet og ”hårdt”, men hvis man ser bort fra det, er hjemmesiden også nem at finde rundt på.

SlankeDoktor

www.slankedoktor.dk er en motionsside, der mest henvender sig til folk, der ønsker at tabe sig, men eventuelt har problemer med det. Det kan være, hvis du har problemer med at tage dig sammen til lige at tage den løbetur. Eller det ikke er helt nemt at holde sig fra de chokoladekiks. På denne motions- og sundhedsside kan du nemlig skrive med dine online-venner, der hjælper til med at bakke dig op, når du er ved at falde i. Desuden kan du skrive dagbog over, hvad du spiser i løbet af dagen, hvilket også kan hjælpe dig til at forstå, hvad det er, du gør forkert, når du tager på.

Denne hjemmeside handler mere om at spise og leve sundt end motion.

Stjerner

Denne side er ikke en reel motionsside, men den er værd at nævne, da der er utrolig mange, der har haft glæde af den. For det er svært at stå alene om at skulle tabe sig, men med sine slankedoktorvenner går det nemmere. Siden kan ikke tildeles stjerner, da det egentlig ikke er en motionsside, men en slankeside.

Go-motion

www.gomotion.dk er også en motionsside. Her er det bl.a. muligt over netshoppen at bestille varer hjem til at dyrke motion med. Det er f.eks. pilatesbolde, elastikker, fitnessmaskiner, pulsure, bandager og meget mere. Og på denne motionsside er det muligt at finde ud af, hvad du skal bruge de forskellige ting til, og hvordan. Der er bl.a. givet eksempler, som kan ses her: http://www.gomotion.dk/pe1.asp?p_id=186. Det kan også lade sig gøre at finde træningsprogrammer på Go-motions hjemmeside, og desuden er der et tilhørende blad.

Stjerner

Udbuddet af artikler på motionssiden er lidt svagt, men de, der er, er brugelige. Der står både noget om kost, motion, styrketræning og gode tips. Dette er alle gode emner, der er bare ikke så meget af det. Så det, der står, er godt, der står bare ikke nok.

Det er en stor fordel, at man kan bestille forskellige redskaber på siden, og at der så er ideer til, hvordan nogle af dem skal bruges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.