weekend morgenmadens betydning

Min kæreste og jeg, eller i hvert fald jeg, priortere meget at vi spiser morgenmad sammen i weekenderne. Det er jeg van til hjemme fra, og synes det er så hyggeligt.
Min kæreste spiser ikke morgenmad i hverdagene, så der spiser jeg altid selv.
Derfor synes jeg også det er ekstra rart når vi spiser, morgenmad sammen i weekenderne.

http://larsenseafood.dk

Vi får næsten altid rundstykker og æg til morgenmad i weekenden, fordi det er der ikke tid til i hverdagen. Hvis vi har lyst får vi en smoothie til, så laver vi også det. Vi har altid fryseren fyldt op med frosne bær, sådan så muligheden er der.

Jeg er et stort famnilie menneske! Og elsker at vi kan sætte os sammen ned og spise morgenmad. Jeg er van til hjemme fra mine forældre altid at spise morgenmad sammen, også i hverdagene. Og det kan jeg faktisk godt mærke jeg mangler. Den der ro og sammenkomst man har lige omkring de 20 minutter man spiser morgenmad om morgenen, inden man skal på arbejde eller i skole, det kan jeg godt lide.

http://homewholemeal.dk

Derfor er det noget jeg prioritere høj i weekenderne, når det er de 2 dage om ugen, vi sammen har tid til at sætte os ned at spise morgenmad.
Når lille N kommer, så kommer verden til at se helt anderledes ud. Der skal der nogle faste rutiner til og det har vi aftalt bliver som en familie og ikke noget en af os lige gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.